ividyon will never get this done, will he.

Loading Issues

For discussion about UnrealSP.org itself.

Moderators: ividyon, Semfry, zYnthetic

radios
Skaarj Assassin Skaarj Assassin
Posts: 149
Joined: 25 May 2008, 18:58
Location: Long Island

Subject:

Post Posted: 18 Jan 2010, 07:18

Darkon wrote:
radios wrote:every time i go to the main page it takes 3 minutes to load, and when it finally does, when i scroll the page, it's slow and jumpy. i've tried this many times over the past few months, and it's the same. the forums are very quick however.


No problem here either.. what browser are you using?
IE8 and i noticed during the time it takes to load, it's receiving incoming traffic from the site and my mouse freezes when this happens, i don't have a problem with other sites either.. and my connection is 1.5MBytes/second so it should load very quickly.. i just installed firefox, tried the site, now it's loading at a fairly decent speed, even on IE8.. odd.
Last edited by radios on 18 Jan 2010, 07:58, edited 2 times in total.

redeye
Banned Banned
Posts: 1393
Joined: 08 Dec 2007, 06:55

Subject:

Post Posted: 18 Jan 2010, 07:43

Both my old system and 56k loaded normal speed

Complete new system, win7, and DSL 768k all loads quite normal, but now it's fast without 56k.

Other than the once in a while refresh (F5) snaffoo, it's not doing anything wierd.I have realtime virus protection on, and no probs there.

(CA Etrust antivirus)

Delete all the cookies and stuff, and re-log on?
Just ban everyone

User avatar Darkon
White Tusk White Tusk
Posts: 2211
Joined: 12 Nov 2007, 15:11
Location: P46153

Subject:

Post Posted: 18 Jan 2010, 15:34

might wanna try that...

if that's not gonna work.. we can always try other things... 8)

radios
Skaarj Assassin Skaarj Assassin
Posts: 149
Joined: 25 May 2008, 18:58
Location: Long Island

Subject:

Post Posted: 19 Jan 2010, 06:06

i'm getting the slowdown on IE8 again, like usual, i tried firefox again and it loads the site decent. i don't use firefox, so i'd like to be able to use IE8. it appears the server is sending the page in slow spurts, when i scroll the page down it receives another slow spurt, and so on. in firefox, it gets the whole page at once..

User avatar Hellscrag
Founder Founder
Posts: 3974
Joined: 11 Nov 2007, 19:14
Location: In a random access memory of dreams

Subject:

Post Posted: 19 Jan 2010, 18:56

radios wrote:i'm getting the slowdown on IE8 again, like usual, i tried firefox again and it loads the site decent. i don't use firefox, so i'd like to be able to use IE8. it appears the server is sending the page in slow spurts, when i scroll the page down it receives another slow spurt, and so on. in firefox, it gets the whole page at once..


I'm using IE8, and I don't experience that problem. The web site is laid out as a table, so I don't think the browser would normally display anything before it had downloaded the lot.

Have you tried turning compatibility view on/off? Picture of a torn page next to the address bar... alternatively, try turning off your accelerators / plugins.

I'm not sure what else to suggest...
Image
Life is what you make of it.

UBerserker
Nali Priest Nali Priest
Posts: 7884
Joined: 11 Nov 2007, 21:00

Subject:

Post Posted: 07 Mar 2010, 16:14

Lots of 404 in these days (using IE8 in Windows 7).
ImageImage

User avatar Hellscrag
Founder Founder
Posts: 3974
Joined: 11 Nov 2007, 19:14
Location: In a random access memory of dreams

Subject:

Post Posted: 07 Mar 2010, 16:19

UBerserker wrote:Lots of 404 in these days (using IE8 in Windows 7).


We've had these phases before. It should clear up of its own accord.
Image

Life is what you make of it.

User avatar Legendslayer222
Skaarj Elder Skaarj Elder
Posts: 1468
Joined: 15 Mar 2009, 10:18
Location: England

Subject:

Post Posted: 07 Mar 2010, 21:31

Hellscrag wrote:
UBerserker wrote:Lots of 404 in these days (using IE8 in Windows 7).


We've had these phases before. It should clear up of its own accord.


Sure is annoying though.

:x

User avatar Hellscrag
Founder Founder
Posts: 3974
Joined: 11 Nov 2007, 19:14
Location: In a random access memory of dreams

Subject:

Post Posted: 07 Mar 2010, 21:35

Legendslayer222 wrote:
Hellscrag wrote:
UBerserker wrote:Lots of 404 in these days (using IE8 in Windows 7).


We've had these phases before. It should clear up of its own accord.


Sure is annoying though.

:x


I know. But there is nothing I can do about it.
Image

Life is what you make of it.

radios
Skaarj Assassin Skaarj Assassin
Posts: 149
Joined: 25 May 2008, 18:58
Location: Long Island

Subject:

Post Posted: 16 May 2010, 06:30

well i finally stumbled upon the problem, with the HIS HD4670, and possibly others, you need to disable video hardware mouse and bitmap acceleration,(one notch down from full) for some reason, THAT affects some webpages making them load slowly, and messes the mouse up, once that is done 2d graphics work normally..

Previous

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests