Scout-kun is a lie... right?

site bugs?

For discussion about UnrealSP.org itself.

Moderators: ividyon, Semfry, zYnthetic

User avatar Darkon
White Tusk White Tusk
Posts: 2211
Joined: 12 Nov 2007, 15:11
Location: P46153

Subject:

Post Posted: 29 Dec 2008, 15:46

Right now every now and then a page won't load. Or get a 404 when posting (had this twice).
there's more

User avatar Hellscrag
Founder Founder
Posts: 3974
Joined: 11 Nov 2007, 19:14
Location: In a random access memory of dreams

Subject:

Post Posted: 29 Dec 2008, 19:41

I guess Waff's right, you should keep reporting it, as long as you don't expect me to be able to wave a magic wand and solve the problem.

It is info worth having and I do appreciate you guys making the effort.

Odd error, isn't it? It's very specific. If the server was over-burdened, you would expect it to just not be accessible rather than return a 404.
Image
Life is what you make of it.

User avatar Darkon
White Tusk White Tusk
Posts: 2211
Joined: 12 Nov 2007, 15:11
Location: P46153

Subject:

Post Posted: 29 Dec 2008, 22:13

IF you would have access to the server's log files, you might know what causes it....

So where is your want?! :P
there's more

User avatar zYnthetic
Trustee Member Trustee Member
Posts: 508
Joined: 12 Nov 2007, 00:10

Subject:

Post Posted: 29 Dec 2008, 22:48

Had a non-standard error accessing unrealsp.org earlier today stating menu.htm cannot be found. Wasn't the typical 404 or timeout error so tried checking FTP, which was down also.
Image

User avatar Buff Skeleton
>:E >:E
Posts: 4132
Joined: 15 Dec 2007, 00:46

Subject:

Post Posted: 29 Dec 2008, 23:44

Hellscrag wrote:I guess Waff's right, you should keep reporting it, as long as you don't expect me to be able to wave a magic wand and solve the problem.

This isn't your problem, though; no one is blaming you. It's your webhost's servers having issues.

Have you emailed them or looked on their main page to see if it's a known issue?

User avatar ubxmaster
Skaarj Scout Skaarj Scout
Posts: 11
Joined: 10 Aug 2008, 21:42
Location: Galicia, Spain
Contact:

Subject:

Post Posted: 17 Feb 2009, 11:45

I cannot edit my profile. I get a message that says that e-mail adress is already registered to another user, but that user is me! wtf is going on here? :?
THIS PROBABLY USELESS POST IS PROBABLY USELESS

User avatar Hellscrag
Founder Founder
Posts: 3974
Joined: 11 Nov 2007, 19:14
Location: In a random access memory of dreams

Subject:

Post Posted: 17 Feb 2009, 19:27

ubxmaster wrote:I cannot edit my profile. I get a message that says that e-mail adress is already registered to another user, but that user is me! wtf is going on here? :?


Works OK for me. Have you set high security/privacy settings on your browser?

(also, which link are you clicking?)

...and does anyone else have this problem?
Image

Life is what you make of it.

User avatar Darkon
White Tusk White Tusk
Posts: 2211
Joined: 12 Nov 2007, 15:11
Location: P46153

Subject:

Post Posted: 17 Feb 2009, 20:07

No problem here.. changed my profile yesterday and tried again today...
there's more

User avatar Semfry
Trustee Member Trustee Member
Posts: 2042
Joined: 12 Nov 2007, 02:43
Location: UK
Contact:

Subject: Re: site bugs?

Post Posted: 10 Nov 2010, 19:27

Why does the top (by logout) seem to say "this board is current disabled" in red (and it's apparently still working)?
Formerly Mman

User avatar ividyon
Administrator Administrator
Posts: 2287
Joined: 12 Nov 2007, 14:43
Location: Germany
Contact:

Subject: Re: site bugs?

Post Posted: 10 Nov 2010, 19:29

Because I put it offline to add a few software MODs, so people don't get random errors while I'm in the middle of it and start complaining. :)
Staff members should still be able to access it during that time. The message that pops up for standard users directs them to the chat for questions etc., though
UnrealSP.org webmaster & administrator

ImageImage

User avatar Semfry
Trustee Member Trustee Member
Posts: 2042
Joined: 12 Nov 2007, 02:43
Location: UK
Contact:

Subject: Re: site bugs?

Post Posted: 10 Nov 2010, 19:41

Oh, I thought me still being able to post might have been a moderator only thing or something, so I guess that's confirmed now.
Formerly Mman

User avatar Semfry
Trustee Member Trustee Member
Posts: 2042
Joined: 12 Nov 2007, 02:43
Location: UK
Contact:

Subject: Re: site bugs?

Post Posted: 25 Feb 2011, 22:16

I can't seem to log on from anywhere. I'm currently on with a computer that was logged on from ages ago, but whenever I enter my username and password (I know they're right as I even checked my password to make sure) on a computer not logged in I just get sent to a captcha screen and have to re-enter the details, but it just won't work.
Formerly Mman

UBerserker
Nali Priest Nali Priest
Posts: 7884
Joined: 11 Nov 2007, 21:00

Subject: Re: site bugs?

Post Posted: 25 Feb 2011, 22:19

It happened to me too. I changed my password ("Forgot your Password?" process) and went fine.
Someone had its email address changed for some unknown reasons.
ImageImage

User avatar Semfry
Trustee Member Trustee Member
Posts: 2042
Joined: 12 Nov 2007, 02:43
Location: UK
Contact:

Subject: Re: site bugs?

Post Posted: 25 Feb 2011, 22:25

Thanks; that fixed it. It's weird though because I already "checked" the password by changing it. It's like the password recognition can mess up or something.
Formerly Mman

User avatar salsaSkaarj
Gilded Claw Gilded Claw
Posts: 1798
Joined: 21 Apr 2009, 21:54
Location: on the prowl

Subject: Re: site bugs?

Post Posted: 28 Feb 2011, 21:45

Mman wrote:I can't seem to log on from anywhere. I'm currently on with a computer that was logged on from ages ago, but whenever I enter my username and password (I know they're right as I even checked my password to make sure) on a computer not logged in I just get sent to a captcha screen and have to re-enter the details, but it just won't work.

Happened to me also here, and on my own board, and many other users complained aboutr exactly the same thing. For the last couple of weeks I've had many unsuccessful login attempts from Chinese and US IPs, unfortunately not static IPs.
Just make sure you have a strong password (can be forced for new registrations) and there shouldn't be any risk your account gets hacked. (at least there is no known vulnerability in phpbb3 as yet).

Previous Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest